#semua manusia melakukan kesilapan ,
maafkan saya jika ayat didalam blog ini
menyinggung perasaan sesiapa atau tersepai bahasa seketika. maaf sekali lagi :)

Friday, November 26, 2010

study with them

assalamualaikumm :DD
hey hey nak tahu tak ,
hari ni seronok tau .
sebab buat julung julung kalinya
saya hang out bersama hidayah othman :)
disamping ituu ,
wadaah juga menyertainyaa ,
okay meriah jangan cakap
tu belum ade ecot lagi
haa di sini saya agak terkilan ye
sebab ecot tak dapat hadir :(

baiklah , mula nyaa tujuan keluar ni sebab nak study group ,
fine , kami memang study okay ,
sebagai buktii ,

then kami isi perut kat mcD
after that baru pergi berjalan :D
dan aku telah membeli ini !

FROM ETUDE HOUSE
comel kan colour diaa ,
geee ! i suke okayy :DD

okay ni aku try buad kan untuk wadaa ,
comel je colour diaaa
sekali lagiii , geee i suke okayyy !
hahahahaha

okay mase jalan jalan dan jalan tu
mengambil gambar adalah kegemaran saya dan kawan kawan.
tak suke ?
ohh peduli pulak sayaa :P

seronok betol cik koko :P

mase ni tunggu mak cik dayah gebuuu amik ,
tiba tiba rasa sayuu je tyme ni
*haha sara emo ! geli je kan*

sebagai kenangan ,
anak ismael & anak othman telah bergambar bersama

selepas dayah pulang ke rumah dengan jayanyaa
aku dan wardah menunggu nua
*bf wada laaa*

dan dengan hati yang sayuu
kami terpaksa berpisahhh :(
*kononn la sara nii haha*


~cerita tamat ~

4 comments:

echasya said...

sempat anda kua time SPM ea . biace die

sara ismael said...

hahaha ni sekadar sampingan je :DD

koko amoy said...

yes we had a great time together kan
hope after spm kite ley cmni lagy tauu ;)
>.<

sara ismael said...

i hope too :DD

Terima Kasih Kerana Meng-Follow Saya