#semua manusia melakukan kesilapan ,
maafkan saya jika ayat didalam blog ini
menyinggung perasaan sesiapa atau tersepai bahasa seketika. maaf sekali lagi :)

Sunday, May 1, 2011

wehh penat gila bolehh?

hey hoi huii hahhhh agak kurang sopan ye cik sara. baiklah. Assalamualaikum. zzzZZZzzz walaupun i penat tapi mata still taknak tidur. selain bosan melayan fb maka dengan ini tiba masanya untuk i update blog comel ni. haa nak kereta sorong tolak sendiri. haha. okay okay. i penat gila boleh tak? kaki macam nak tanggal. herman pon boleh ketawe babe i cakap macam tuu. haha. syess penat sebab tadi kedai i ade sale. so ramai jangan cakap. macam macam kerenahh tahu? penat mak melayan nyahh ! haha. sirapp bercampur bandung bila ade lahh dua tiga manusia ni tak paham bahase. aku dengan penatnyee hishh sabar je. kalau aku dah cekik orang tuu jangan tanye kenape.haha okay okayy dah nak balik tuu sempat lagi macam ni :)




okayy yang bawah ni takde kene mengena dengan cerita cuma nak cakap , sayanggg i love youu , HAHA


No comments:

Terima Kasih Kerana Meng-Follow Saya